ІCТОРИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ


Blue333 

50

Настановча конференція з виробничої практики ІІ курсу ОС «Молодший бакалавр» ОПП Право

12.03.2021 р. відбулася настановча конференція з виробничої практики для здобувачів вищої освіти ІІ курсу ОС «Молодший бакалавр» ОПП Право за допомогою веб-сервісу Google Meet.

У роботі конференції взяли участь здобувачі вищої освіти, заступник декана з організації практики доц. Голобородько В.М., завідувач кафедри соціальних і правових дисциплін проф. Шачковська Л.С., керівник практики від закладу освіти доц. Цимбал В.О., викладач кафедри Пархета В.І.

Фото 1

Здобувачів вищої освіти було ознайомлено з порядком та термінами проходження виробничої практики, повідомлено, що до завершення карантинних заходів завдання практики будуть виконуватися у дистанційному режимі. Крім того, здобувачів освіти ознайомлено з вимогами до оформлення, процедурою подання та перевірки звітної документації груповим керівником, та особливостями проведення захисту виробничої практики.

Фото 2 1

Також проведено інструктаж з техніки безпеки і охорони праці, наголошено на дотримання обмежувальних протиепідемічних заходів під час проходження практики.