ІCТОРИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ


Blue333 

50

НА ІСТОРИЧНОМУ ФАКУЛЬТЕТІ ВІДБУВСЯ ЗАХИСТ ВИПУСКНИХ КВАЛІФІКАЦІЙНИХ РОБІТ

25 і 27 травня 2020 року на історичному факультеті відбувся захист випускних кваліфікаційних робіт магістра з історії для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «Магістр» денної та заочної форм навчання. Робота екзаменаційної комісій була організована у дистанційному режимі.

01

Дистанційний зв’язок між усіма членами ЕК та здобувачами вищої освіти було організовано за допомогою платформи Google Meet. До складу ЕК входили: голова ЕК – доктор історичних наук,  професор кафедри всесвітньої історії та методик навчання Біляєва Світлана Олександрівна, заступник голови ЕК – декан факультету, кандидат філософських наук, професор, Карасевич Анатолій Олександрович, секретар ЕК – викладач кафедри філософії та суспільних дисциплін Максимчук Олена Вікторівна.

Членами комісії були: Горохівський П.І., канд. пед. наук, професор, зав. кафедри всесвітньої історії та методик навчання; Священко З.В., докт. іст. наук, професор кафедри всесвітньої  історії та методик навчання; Скус О.В., канд. іст. наук, доцент кафедри історії України; Опацький І.Ю., канд. іст. наук, ст. викладач кафедри історії України.

02

Всього кваліфікаційні роботи захистили 46 магістрів денної та заочної форм навчання.

04

Направлені до Екзаменаційної комісії роботи відзначалися логічністю та послідовністю викладу матеріалу, аргументованістю висновків, грамотністю. Зміст кваліфікаційних робіт засвідчує вміння випускників працювати з історичними джерелами, архівними матеріалами, науковою літературою, чітко визначати завдання і мету дослідження, його наукову новизну, практичну цінність, робити узагальнення і вмотивовані висновки.

Захист випускних кваліфікаційних робіт магістра з історії проходив у режимі відео конференції за допомогою сервісу Google Meet. Випускники презентували грунтовні дослідження на актуальні теми. Виступи супроводжувалися обговоренням виконаних досліджень. Екзаменаційній комісії та магістрантам вдалося налагодити необхідну професійну та творчу атмосферу контакту та взаємодії.

03

Щиро вітаємо випускників із завершенням курсу навчання та успішним захистом випускних кваліфікаційних робіт! Бажаємо успіху та подальших професійних звершень!