ІCТОРИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ


Blue333 

50

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

Щороку в Україні та світі, в перший день літа, відзначається чудове  свято – Міжнародний день захисту дітей.

22

В Україні цей день відзначається із 1998 року. У 1991 році Україна приєдналася до Конвенції ООН про права дитини, згідно з якою кожна держава зобов'язана поважати та заохочувати право дитини на всебічну участь у культурному і творчому житті, забезпечувати їй повноцінне дозвілля й відпочинок та сприяти наданню для цього відповідних можливостей.

117

21

Студенти історичного факультету не лише розумні, але й креативні. Вони вміють вдало поєднувати навчання та відпочинок. Тому вже традиційно, на початку літа, в Міжнародний день захисту дітей, студенти історичного факультету розпочинають роботу в літніх дитячих оздоровчих таборах.

20

19

Робота в дитячому таборі є дуже цікавою та різноманітною. Вона для комунікабельних, відповідальних, рішучих, енергійних людей, які не можуть сидіти на одному місці і займатися одноманітними справами. Саме такі молоді, ініціативні люди є серед студентів історичного факультету: Максим Стангріт, Олена Шокарь, Євгеній Гоменюк, Руслан Ряботинський та Назар Кандиба.

12

18

16

Юнаки та дівчата стверджують, що робота в «Артек-Буковель» нелегка, але дуже цікава. «Ти заряджаєш дітей позитивом, стаєш їм справжнім другом та порадником і взамін отримуєш море драйву!» - діляться студенти. 

15

13

Завдяки такій практиці студенти мають можливість поповнити свій педагогічний досвід найкращими артеківськими традиціями та помилуватись красою мальовничих Карпат, ознайомитись з культурно-історичними пам’ятками Івано-Франківщини.

11

14