ІCТОРИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ


Blue333 

50

ОНЛАЙН-ЗАСІДАННЯ КАФЕДРИ ІСТОРІЇ УКРАЇНИ

29 травня 2020 року відбулось чергове онлайн-засідання кафедри історії України. На порядок денний було винесено ряд важливих питань:

  1. Про завершення 2019/2020 навчального року і підготовку звітів науково-педагогічних працівників.
  2. Звіт про стажування кандидата історичних наук, доцента Ольги Лісовської
  3. Про дисципліни вільного вибору студентів.

6

Поточні питання роботи науково-педагогічних працівників кафедри.

Зав. кафедри професор Тетяна Кузнець наголосила на особливостях завершення навчального року, які зумовлені дистанційним режимом роботи. Було доведено терміни подання звітності, обговорено ключові позиції звітів рейтингового оцінювання діяльності науково-педагогічних працівників кафедри. Досить детально було доведено наказ №500 від 21.05.2020 р. «Про підготовку університету до нового 2020/2021 навчального року».

8

Доцент Ольга Лісовська прозвітувалася про стажування в Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького, яке завершувалося уже в дистанційному режимі. Звіт про стажування затверджено.

7

Науково-педагогічні працівники кафедри запропонували 13 навчальних дисциплін для вільного вибору студентів історичного факультету. Тематика та основні параметри методичного забезпечення цих дисциплін були затверджені. Навчальні дисципліни вільного вибору студентів будуть запропоновані гарантам освітніх програм для розширення освітньої траєкторії студентів.

изображение viber 2020 06 03 08 44 19