ІCТОРИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ


Blue333 

50

ВІДБУВСЯ ЗАХИСТ АРХЕОЛОГІЧНОЇ ПРАКТИКИ В ОНЛАЙН-РЕЖИМІ

   9 червня 2020 року на платформі Google Meet відбувся захист археологічної практики студентами І курсу, спеціальностей 014 Середня освіта (Історія) та 032 Історія та археологія (денна форма навчання), на якій були присутні керівники археологічної практики доктор історичних наук, професор Біляєва С.О., кандидат історичних наук, викладач Куценко С.Ю., викладач Діденко К.В., заступник декана з організації державної педагогічної практики, канд. педагогічних наук, доцент Возна З.О., завідувач кафедрою всесвітньої історії та методик навчання, кандидат педагогічних наук, професор Горохівський П.І., декан факультету кандидат філософських наук, професор Карасевич А.О., заступник декана з навчально-методичної роботи, доктор історичних наук, професор Священко З.В.

зображення viber 2020 06 10 19 08 30

   В умовах карантинних обмежень, цього навчального року проходження археологічної практики студентів факультету зазнало змін. Традиційно археологічна практика проходила на базі Державного історико-культурного заповідника «Трипільська культура» під керівництвом провідних фахівців Інституту археології НАН України та викладачів кафедри всесвітньої історії та методик навчання університету. Де студенти активно допомагають археологам в розкопуванні трипільського поселення-гіганта «Тальянки», площею 450 га, яке відноситься до ІІІ тис. до н.е.

зображення viber 2020 06 10 19 08 27

   В цьому році студентам необхідно було підготувати звіт по розроблених викладачами кафедри всесвітньої історії та методик навчання теоретичних і практичних завдань у галузі археології.

   Студенти на високому рівні презентувати результати проходження практики, ґрунтовно відповідали на запитання викладачів присутніх на захисті й створили позитивне враження, що відобразилося на оцінках їхньої археологічної практики.

зображення viber 2020 06 10 19 08 34