ІCТОРИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ


Blue333 

50

НАВЧАННЯ НА КАРАНТИНІ - ВРАЖЕННЯ СТУДЕНТІВ

«У зв’язку з пандемією, викликаною COVID-19, Україна, як і більшість європейських країн, ввела режим карантину. Нині майже вся активність українців – це онлайн-режим. Конференції, наради, семінари на часі актуально влаштовувати в соціальних мережах. І вищі навчальні заклади, звісно, прийняли цей виклик сучасності.

изображение viber 2020 04 25 11 48 40

Уманський державний педагогічний університет та, зокрема, історичний факультет, нині організовують навчання у системі moоdle. Навчальна платформа призначена для об’єднання педагогів та студентів рятує у такий час. Як студентка-магістрантка І курсу навчання, я отримую завдання до лекційних та семінарських занять згідно розкладу. Виконуючи завдання, я користуюсь літературою та джерелами, які надають нам викладачі. Звісно, важче вивчати теми самостійно, однак це розширює кругозір та впливає на мій загальний розвиток.

изображение viber 2020 04 25 11 48 41

До того ж карантин відкрив переді мною широку мережу кращих онлайн-курсів України та світу на сайті https://prometheus.org.ua/ і Євровікторину-2020 на сайті https://euroquiz.org.ua/euroquiz. Як голова студентського наукового товариства факультету я раджу всім студентам використати час карантину для саморозвитку, а студентам-магістрам – перейти в активну фазу написання магістерської роботи».

изображение viber 2020 04 25 11 48 415

Федорова Марина

Студентка-магістрантка І курсу навчання

та голова студентського наукового товариства