ІCТОРИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ


Blue333 

50

ОНЛАЙН-ЗАСІДАННЯ КАФЕДРИ ІСТОРІЇ УКРАЇНИ

23 квітня 2020 р. відбулося чергове засідання кафедри історії України. У умовах загальнодержавного карантину засідання проводять у формі колективного виклику у додатку Viber. Для обговорення завідувач кафедри професор Тетяна Кузнець запропонувала такі питання:

  1. Про освітній процес у режимі дистанційного навчання.
  2. Про стан готовності до літньої екзаменаційної сесії.
  3. Про результати попереднього захисту випускних кваліфікаційних робіт.
  4. Затвердження оновлених освітніх програм.

4

Обговорюючи досвід навчання у дистанційному режимі, науково-педагогічні працівники кафедри констатували, що студенти та магістранти відповідальніше ставляться до самостійної роботи. Зумовлений карантином режим дистанційного навчання значно підняв планку відповідальності учасників освітнього процесу. Удосконалення розміщених на освітній платформі Moodle матеріалів та залучення нових джерел інформації і форм контролю якості знань студентів наблизив деякі навчальні курси до їх сертифікації.

5

Літню екзаменаційну сесію на історичному факультеті з 30.04.2020 р. розпочнуть магістри. Їх сесія триватиме до 13.05. 2020 р. З дисциплін кафедри іспити передбачені з шести навчальних предметів. Викладачі Олена Дудник, Ольга Скус, Богдан Чорномаз, Олександр Чучалін, Марія Рогожа підготували екзаменаційні завдання у формі тестів, які були затверджені.

У 2019-2020 н. р. по кафедрі виконано і буде захищатися три випускні кваліфікаційні роботи магістрантів: Рибака В., Григор’євої Н. (науковий керівник – доцент Ольга Скус), та Радчук А. (науковий керівник – Марія Рогожа). За результатами попереднього захисту робіт (13.04.2020 р.) ухвалене рішення про допуск їх до захисту в ЕК.

изображение viber 2020 04 25 12 10 00

Гаранти освітніх програм прозвітувалися про завершення роботи над ними. Ухвалено рішення – освітні програми затвердити.

У ході обговорення планових питань порядку денного була висловлена думка про доцільність частіших зустрічей онлайн. Тому наступне обговорення поточних питань діяльності в умовах карантину заплановане в Google Meet на 30 квітня 2020 р.

изображение viber 2020 04 25 12 10 01