ІCТОРИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ


Blue333 

50

СЕМІНАР-ТРЕНІНГ ІЗ ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОТИ У ІНФОРМАЦІЙНО-ОСВІТНЬОМУ СЕРЕДОВИЩІ ДЛЯ СТУДЕНТІВ ОЧНОЇ ТА ЗАОЧНОЇ (ДИСТАНЦІЙНОЇ) ФОРМ НАВЧАННЯ (MOODLE)

  Напередодні початку карантину пов’язаного з поширенням коронавірусу СOVID-19, на історичному факультеті відбувся семінар-тренінг, який провів кандидат історичних наук, викладач кафедри всесвітньої історії та методик навчання Сергій Куценко.

На семінарі-тренінгу розглядалися питання допомоги викладачам в оновленні курсів дисциплін за новими вимогами. Зокрема, розглядалося питання щодо зарахування студентів на курс, як відрахувати групу чи студента від курсу, як оформити окреме заняття в курсі, як створити та оформити файл «веб-сторінка» та створення тесту, як повідомити студентів про екзамен, дискусію або інше завдання  засобами  дистанційної системи Moodle та ін.

изображение viber 2020 04 04 16 21 23

Викладачі факультету взяли активну участь у семінарі, ставили різноманітні запитання з організації освітнього процесу у дистанційній системі Moodle, адже сьогодні студенти в умовах карантину для підготовки до лекційних та практичних занять найчастіше використовують навчальний матеріал в електронному вигляді розміщеного, зокрема на даній платформі.

изображение viber 2020 04 04 16 21 254

У підсумках семінара-тренінга, учасники дійшли висновку, що важливою складовою роботи викладача у дистанційній системі є чіткість організації навчального процесу та індивідуального підходу до кожного студента.