ІCТОРИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ


Blue333 

50

СТУДЕНТКА ІСТОРИЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ - УЧАСНИЦЯ 8 КИЇВСЬКОГО БЕЗПЕКОВОГО ФОРУМУ

 Нещодавно студентка історичного факультету Смілянець Олександра взяла участь у 8-ому Київському  Безпековому Форумі для молоді на тему: "Старі виклики, нова динаміка: плани на нове десятиліття". Захід був організований Фондом Арсенія Яценюка «Відкрий Україну» за підтримки Посольства Канади в Україні та Центру інформації та документації НАТО в Україні. Упродовж двох днів талановита молодь України обговорювали питання, пов’язані з глобальними викликами сучасності – соціальними, демографічними, екологічними.

изображение viber 2020 02 27 16 13 24

 

Під час заходу відбулися виступи:

- Прем’єр-міністра України (2014-2016) та Засновника Фонду «Відкрий Україну» Арсенія Яценюка;

- Голови Представництва НАТО в Україні Александера Віннікова;- Надзвичайного і Повноважного Посла Канади в Україні Лариси Ґаладзи;

- Надзвичайного і Повноважного Посла Великої Британії в Україні Мелінди Сіммонс;

- Філософа та письменника Вахтанґа Кебуладзе;

- Письменника та телеведучого Віталія Портникова.

изображение viber 2020 02 27 11 14 11

ДЛЯ ІНФОРМАЦІЇ:

Фонд Арсенія Яценюка «Відкрий Україну» – міжнародний благодійний фонд, заснований у липні 2007-го року з ініціативи Арсенія Яценюка та Збіґнева Джимали для зміцнення та розвитку авторитету України у світі. Основні завдання Фонду – піднесення міжнародного авторитету та популяризація України за кордоном а також сприяння розвиткові міжнародної співпраці з Україною та публічної дипломатії. Київський Безпековий Форум для молоді – платформа для обговорення молодими експертами актуальних питань міжнародних відносин та зовнішньої політики України. Мета форуму – посилення ролі нового покоління експертів, покращення їх вміння брати участь у процесі політичного аналізу та розвитку.

изображение viber 2020 02 27 11 14 15