ІCТОРИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ


Blue333 

50

РЕЗУЛЬТАТИ ВОЛОНТЕРСЬКОЇ РОБОТИ ЗА СІЧЕНЬ

Українські захисники потребують нашої допомоги та підтримки щодня, не зважаючи на погодні умови та пору року. Тому за період екзаменаційної сесії та студентських канікул робота з плетіння маскувальних сіток не тільки не припинилася, але й значно пожвавилася. Загалом за період січня студентами та викладачами на замовлення наших студентів, які воюють з ворогом на передових позиціях, було виплетено 6 сіток великих розмірів. Більшість з них було зроблено завдяки зусиллям та кропіткій праці дружного колективу викладачів та співробітників факультету, за що їх величезна подяка.

 5280661607988451753 121

Наші сіточки, виплетені з любов’ю, разом зі смаколиками, вже відправлені та отримані нашими студентами та магістрантами заочної форми навчання, які несуть службу на різних тактичних напрямках. Одна із них, зокрема, захищає підрозділ «Білих янголів», який евакуює мирне населення із зони бойових дій.

Наші студенти-захисники дуже дякували колективу факультету за величезну допомогу та турботу, і запевнили, що й надалі дуже мотивовані та готові ще з більшим завзяттям боронити нашу державу від російських загарбників.

Результативність волонтерської діяльності на факультеті є достатньо високою. Станом на сьогодні центром «Історики для Перемоги» тільки за останні три місяці роботи вже виплетено 13 власних маскувальних сіток. Потреба у них і надалі величезна, оскільки в лавах Збройних Сил України служить 112 наших здобувачів вищої освіти, тому очікуємо на подальшу допомогу студентів після початку навчального семестру.

Разом наближаємо нашу Перемогу!

photoeffectcollage14fpа 2 1 1