ІCТОРИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ


Blue333 

50

НАСТАНОВЧА КОНФЕРЕНЦІЯ З НАВЧАЛЬНОЇ ПРАКТИКИ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ ОПП ПРАВО

5 листопада 2021 року відбулася настановча конференція з навчальної практики для здобувачів вищої освіти ІІ курсу заочної форми ОС «Молодший бакалавр» ОПП Право за допомогою платформи Google Meet. 

У роботі конференції взяли участь здобувачі вищої освіти, завідувач кафедри соціальних і правових дисциплін Любов Шачковська, керівник практики від закладу вищої освіти Вадим Цимбал, заступник завідувача кафедри з начальної та виробничої практики викладач кафедри Вікторія Пархета.

Фото 1

Здобувачів вищої освіти було ознайомлено з порядком та термінами проходження навчальної практики. Повідомлено, що до завершення карантинних заходів завдання практики будуть виконуватися у дистанційному режимі. Крім того, здобувачів освіти ознайомлено з програмою практики, вимогами до оформлення, процедурою подання та перевірки звітної документації груповим керівником, та особливостями проведення захисту навчальної практики.

Також проведено інструктаж з техніки безпеки і охорони праці, наголошено на дотриманні обмежувальних протиепідемічних заходів під час проходження практики.