ІCТОРИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ


Blue333 

50

ЗУСТРІЧ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ ОПП ПРАВО З ПРАКТИКУЮЧИМ ЮРИСТОМ – АДВОКАТОМ ПАРХЕТОЮ МИКОЛОЮ АНАТОЛІЙОВИЧЕМ

4 жовтня 2021 р. для здобувачів вищої освіти які навчаються за ОПП «Право», «Середня освіта. Історія. Правознавство» з метою підвищення якості практичної складової підготовки майбутніх фахівців відбулося лекційне заняття з сімейного права України з залученням практикуючого юриста – адвоката Пархети Миколи Анатолійовича, який, до того ж, глибоко інтегрований до внутрішньої системи забезпечення якості освіти на ОП Право, є рецензентом ОП і бере активну участь у процедурах її перегляду.

ОСн111

В рамках лекції були розглянуті актуальні питання майнових прав та обов’язків подружжя, укладення шлюбного договору. Пархета М.А. поділився зі здобувачами вищої освіти досвідом з питань врегулювання майнових спорів, судовою практикою розгляду даної категорії справ, порядком укладення шлюбного договору. В свою чергу викладач кафедри соціальних і правових дисциплін Пархета В.І. розкрила питання прав та обов’язків подружжя щодо утримання.

ОСН222

Зустріч проходила у легкій, невимушеній та цікавій формі, а після викладення основного матеріалу аудиторія приступила до обговорення питань, що виникли під час лекції. Особливу увагу було присвячено питанням цьогорічного перегляду ОП Право та функціонування внутрішньої системи забезпечення якості освіти на ОП.

осн333