ІCТОРИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ


Blue333 

50

ЗУСТРІЧ З ГАРАНТОМ ОПП СЕРЕДНЯ ОСВІТА (ІСТОРІЯ. ПРАВОЗНАВСТВО)

Зустріч гарантів освітніх програм стала на історичному факультеті традиційною складовою освітнього процесу. Особливо важливою вона є для  здобувачів вищої освіти першого курсу, які мають розуміти зміст та структуру освітньо-професійної програми, правила й процедури, що регулюють їх права та обов’язки як суб’єктів навчання. Саме з такою метою у четвер 30 вересня 2021 року відбулася зустріч Гаранта ОПП Середня освіта (Історія. Правознавство) доцента кафедри всесвітньої історії та методик навчання Зої Возної та члена проектної групи ОПП доцента кафедри всесвітньої історії та методик навчання Ольги Барвінок зі студентами 13 та 23 групи, які здобувають професійну кваліфікацію вчитель історії, вчитель правознавства.

DSC 0210

Учасники зустрічі обговорили дизайн освітньої програми, визначили зміст і значення базових термінів ОПП, проаналізували профіль та перелік освітніх компонент ОПП.

Особливе зацікавлення учасники виявили в обговоренні процедур, що уможливлюють формування індивідуальної освітньої траєкторії, механізму вибору дисциплін, в обговоренні тенденцій розвитку спеціальності, ринку праці та запиту роботодавців в умовах становлення Нової української школи.

DSC 0160

Крім зазначеного здобувачам вищої освіти було роз’яснено, що вивчення дисципліни для суб’єктів навчання будується на фундаментальних цінностях, що визначається Кодексом академічної доброчесності Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини. У процесі навчання засадничими є інтелектуальна і особиста чесність, вільний обмін ідеями, опертя на кооперативну та інтерактивну діяльність, справедливість у стосунках  між здобувачами вищої освіти, викладачами та адміністративним персоналом. Зустріч була плідною для всіх учасників освітнього процесу.

DSC 0163

DSC 0161