ІCТОРИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ


Blue333 

50

СТУДЕНТИ ІСТОРИЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ УЧАСНИКИ КОНКУРСУ ВІДЕОРОЛИКІВ «Я ПРОТИ ТОРГІВЛІ ЛЮДЬМИ»

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини отримав подяку за участь у конкурсі відеороликів для студентів в межах проєкту #працюйбезпечно «Я проти торгівлі людьми», який проходив за підтримки проєкту «Поширення Національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми в Україні та за фінансової підтримки Міністерства міжнародних справ Канади і Місії США в ОБСЄ.

Учасниками конкурсу стали студенти 3 курсу історичного факультету: Тетяна Фаренюк, Анастасія Книш та Денис Заболотній. Технічний супровід для учасників конкурсу забезпечував кандидат історичних наук, старший викладач кафедри всесвітньої історії та методик навчання – Сергій Куценко.

109

Організатори конкурсу відзначають креативний підхід, правильність формування меседжу, відповідність у викладенні інформації, розуміння поняття «торгівля людьми» та небайдужість молоді. Усі учасники отримали сертифікати, а найближчим часом їм будуть надіслані подяки від імені Посла Генріка Вілладсена, координатора проектів ОБСЄ в Україні.

Щира вдячність організаторам та усім учасникам конкурсу

Переглянути відео переможців можна на сторінках у соціальних мережах Фейсбук (https://www.facebook.com/work.safe.ua) та Інстаграм.