ІCТОРИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ


Blue333 

50

ОНЛАЙН-ЗАСІДАННЯ КАФЕДРИ ФІЛОСОФІЇ ТА СУСПІЛЬНИХ ДИСЦИПЛІН

Вже більше місяця вся Україна знаходиться на карантині для запобігання поширення коронавірусу СOVID-19 по території держави. Не зважаючи на складну ситуацію, що виникла, працівники УДПУ ім. Павла Тичини продовжують  роботу в дистанційному режимі. Проведення засідань, нарад та інших колективних заходів проходить в онлайн режимі, відповідно затверджених планів.

изображение viber 2020 04 21 10 28 21

21 квітня 2020 року, відповідно до плану роботи, відбулося друге онлайн – засідання кафедри філософії та суспільних дисциплін у формі колективного виклику у додатку Viber. Перелік питань до обговорення був сформований відповідно затвердженого плану засідань кафедри та доповнений питаннями, розгляд та вирішення яких є необхідними в умовах карантину.

Під час розляду питання «Про організацію дистанційного навчання  в умовах карантину», викладачі кафедри обговорили проблеми, які виникають під час роботи в системі дистанційного навчання Moodle. Завідувач кафедри, професор Любов Шачковська, закликала викладачів звернути увагу на правильність завантаження завдань у систему та вчасну перевірку та оцінювання робіт студентів, акцентувала увагу на веденні електронного журналу. У разі виникнення питань порадила звертатися за індивідуальними консультаціями до координатора по роботі в системі дистанційного навчання Moodle Катерини Діденко.

Важливе місце під час онлайн – засідання було відведено питанням «Про стан підготовки до літньої екзаменаційної сесії 2019-2020 н. р. в дистанційному режимі» та «Про організацію заліково-екзаменаційної сесії для здобувачів випускних курсів в умовах карантину». У випадку дистанційного завершення поточного начального року, викладачами кафедри підготовлено пакети тестових завдань для проведення підсумкового контролю, з метою оцінки якості знань студентів, в системі дистанційного навчання Moodle.

изображение viber 2020 04 21 10 56 38

Стосовно випускних курсів, було прийнято рішення провести випускну атестацію зі спеціалізації «Правознавство з МН» у формі комплексного тестування  у дистанційному режимі. Членами комісії було спільно розроблено 100 тестових завдань відкритого типу для проведення випускної атестації. Затвердження тестових завдань для проведення випускної атестації зі спеціалізації «Правознавство з МН» відбулося на спільному засіданні кафедри філософії та суспільних дисциплін і кафедри всесвітньої історії та методик навчання.

На порядок денний було винесено питання «Про затвердження освітніх програм». В рамках якого гарант освітньої програми, доцент Вадим Цимбал ознайомив колег з роботою по вдосконаленню програми за спеціальністю 081 «Право» «Молодший бакалавр» та розробкою програми за спеціальністю 081 «Право» «Бакалавр»  за новими умовами відповідно до «Положення про освітні програми в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини»,

Ну, і звісно ж, на обговорення було винесено наріжне питання сьогодення «Про організаційні заходи для запобігання поширенню коронавірусу СOVID-19 (стан ситуації на сьогодні)».

2 Як захистити себе від коронавірусу COVID 19 web

Завідувач кафедри, професор Любов Шачковська, зауважила на посиленні карантинних заходів та необхідності їх дотримання. Рекомендувала в карантинний період звернути увагу на наукову діяльність (виконання плану видавничої діяльності) та саморозвиток.  Побажала всім кафедралам міцного здоров’я, сил та наснаги у спільній боротьбі з поширенням епідемії.