ІCТОРИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ


Blue333 

50

ШАНОВНА ГРОМАДО ІСТОРИЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ!


1327716 13465882
Вельмишановні колеги і студентство факультету!  
Сьогодні саме світле, наповнене духовністю і щирістю свято – Великдень, Пасха Христова. І з ним я щиро вітаю всю громаду історичного факультету, Ваших рідних і близьких. А також тих, хто бореться нині день і ніч в лікарняних палатах за життя українців і хто захищає єдність України на східних кордонах нашої держави у часи лютої війни.
Пасха — це не просто червоний день календаря, а наша можливість духовного очищення і просвітлення. Це початок нового життя і нехай у ньому буде трохи більше віри, ніж зазвичай. Тому, в цей особливий, і світлий божественний день, Божого Воскресіння, я бажаю Вам умиротворення, благ всіх небесних і земних, душевної рівноваги та спокою. Не забувайте про Святих, і вони неодмінно допоможуть Вам.
А ще, бажаю, всім Вам, дорогі українці, допомоги Божої, міцності духу у в це очікуване свято і протягом всього нинішнього року для всіх православних мирян. Щоб очищення Боже, дух і душевна рівновага, допомогла б всім нам перемогти ті біди, що прийшли у наш миролюбний український дім.  Отож, сердечного тепла, пасхальної радості, посмішок, добрих обличь всім Вам, шановні мої друзі і колеги,  а близьким Вашим - здоров’я, тепла дому, трепетної радості, благодаті, милості, душевного просвітління.
Хай воскресіння Христове принесе світло, щастя і такі бажанні  в кожній українській сім’ї мир, моральне і фізичне здоров’я.
Бажаю щастя Вам і злагоди в родині
А головне - всім благодаті Божої з небес
Здоров’я й миру в нашій рідній Україні:
-  Христос воскрес! - Воістину воскрес!
 
1327716 13465884