ІCТОРИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ


Blue333 

50

НАСТАНОВЧА КОНФЕРЕНЦІЯ ДЛЯ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ 42 ГРУПИ

Студенти-історики четвертого курсу 42 групи розпочали навчальну (краєзнавчо-туристичну) практику. Початок був традиційний: інструктаж і настановча конференція, в якій взяли участь в.о. декана історичного факультету професор Ольга Скус, в.о. завідувача кафедри історії України професор Тетяна Кузнець та керівник практики від кафедри історії України доцент Наталія Тацієнко.

photo 5228827726457196092 y

В своїх настановчих промовах вони наголосили на важливості навчальної практики в навчально-освітньому процесі здобувачів вищої освіти, особливо якщо студенти – випускники. Також розповіли про особливості проходження навчальної практики в умовах воєнного стану в нашій державі.

Практика – це найцікавіший та найпродуктивніший етап навчання, адже саме зараз можна застосувати всі свої теоретичні знання в практичному прояві.

Сподіваємося, що по завершенню нелегких часів для України сьогоднішні здобувачі вищої освіти, а в майбутньому справжні історики та професіонали краєзнавчо-туристичної сфери, візьмуть активну участь у відбудові успішної, сильної та незалежної України!

photo 5228827726457196094 y