ІCТОРИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ


Blue333 

50

ЗВІТ МОЛОДОЇ ГЕНЕРАЦІЇ ІСТОРИКІВ

27 червня 2023 р. на засіданні кафедри історії України аспіранти звітувались про виконання освітньо-наукової програми за 2-й семестр 2022 – 2023 навчального року. Гарант освітньо-наукової програми професор Тетяна Кузнець зазначила, що згідно з Порядком підготовки здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії та доктора наук у закладах вищої освіти (наукових установах), затвердженим Постановою Кабінету Міністрів України від 23 березня 2016 р. № 261 та Положенням про підготовку здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини, затвердженим вченою радою університету від 28 червня 2022 року, звіти заслуховуються, обговорюються і затверджуються випусковою кафедрою. На засідання кафедри були запрошені наукові керівники аспірантів – д.іст.н., професор, декан історичного факультету Зінаїда Священко та к.іст.н., професор кафедри всесвітньої історії та методик навчання Олена Скрипник.

1О

Заслухані звіти аспірантів Ольги Гончарової, Антона Терещука, Аліни Балабай (онлайн), Ірини Терпан (онлайн), Максима Герасименка, Вікторії Никитенко та здобувачки Олени Максимчук. Звіт аспіранта Віталія Зелінського був обговорений без його присутності. Наукові керівники аспірантів позитивно характеризували роботу здобувачів третього (освітньо-наукоувого) рівня вищої освіти, запевнили про успішне виконання освітньої та наукової складової ОНП.

3Д

4Ж

Л

Гарант ОНП професор Тетяна Кузнець привітала аспірантів з акредитацією ОНП Історія та археологія, побажала наукових здобутків, яскравих вражень від дослідження української історії та успіхів у підготовці дисертацій.