ІCТОРИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ


Blue333 

50

Розпочалась випускна атестація магістрів

   

З 14 по 16 грудня 2020 року на історичному факультеті відбулися випускні екзамени для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «Магістр» денної та заочної форм навчання. Відповідно до наказу в. о. ректора університету від 13.11.2020 № 1434 о/д «Про організацію освітнього процесу» робота екзаменаційних комісій була організована у змішаному форматі (частина студентів складала екзамени очно, а частина дистанційно).

сайт 3

До складу ЕК входили: голова ЕК – доктор історичних наук,  професор кафедри всесвітньої історії та методик навчання Біляєва Світлана Олександрівна, заступник голови ЕК – декан факультету, кандидат філософських наук, професор, Карасевич Анатолій Олександрович, секретар ЕК – викладач кафедри соціальних і правових дисциплін Максимчук Олена Вікторівна.

сайт 4

Екзаменаторами були: Возна З.О., канд. пед. наук, доцент кафедри всесвітньої історії та методик навчання; Олєйнічук О.М., канд. юрид. наук, ст. викл. кафедри соціальних і правових дисциплін; Браславська О.В. докт. пед. наук, професор, зав. кафедри географії та МН; Кравцова І.В., канд. геог. наук, доцент кафедри географії та МН; Скрипник О.М., канд. іст. наук, доцент кафедри всесвітньої історії та методик навчання; Гордієнко Г.М., канд. іст. наук, доцент кафедри всесвітньої історії та методик навчання; Скус О.В., канд. іст. наук, доцент кафедри історії України; Опацький І.Ю., канд. іст. наук, ст. викл. кафедри історії України. 

Всього випускні екзамени складали 54 магістри денної та заочної форм навчання.

Зв’язок між членами ЕК та здобувачами вищої освіти, які складали екзамени дистанційно, було організовано за допомогою платформи Google Meet.

сайт 1

На початку екзамену проведено ідентифікацію студентів у дистанційному режимі за допомогою сервісу Google Meet, для цього студенти мали обов’язково пред’явити документ, що посвідчує особу. Також студентам було представлено членів екзаменаційної комісії за спеціальностями 014.03 Середня освіта (Історія) та 032 Історія та археологія. Під час відеоконференції студенів було ще раз проінформовано про порядок та особливості проведення випускної атестації в дистанційному режимі в умовах карантину.

сайт 2

Усі магістранти успішно справились із завданнями.

Здобувачам вищої освіти бажаємо міцного здоров’я та успіхів на етапі захисту кваліфікаційних робіт магістра з історії!