ІCТОРИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ


Blue333 

50

Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства»

9 грудня 2020 року в УДПУ імені Павла Тичини в рамках проведення ІІ Правничого форуму, серед здобувачів вищої освіти, що навчаються за ОПП «Право» початкового рівня вищої освіти, з нагоди всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» було проведено презентацію і обговорення результатів анонімного анкетування з метою оцінювання рівня якості політики щодо вирішення конфліктних ситуацій (щодо сексуальних домагань, дискримінації та корупції), та обізнаності з процедурою вирішення подібних ситуацій у ЗВО.

В анкетуванні взяли участь 28 респондентів, яким було запропоновано дати відповіді на 15 запитань.

Анкетування не виявило фактів сексуальних домагань, некоректних висловлювань, дискримінації чи корупції. Разом з тим, анкетування показало що більшість опитаних знають порядок вирішення конфліктних ситуацій у ЗВО, тоді як 21,4 % респондентів зазначили, що не знають куди звертатися в таких випадках.

image

Результати анкетування враховані адміністрацією Історичного факультету, у академічних групах було проведено кураторські години які були присвячені проблемі подолання проявів насильства, дискримінації та корупції, додатково роз’яснено порядок вирішення конфліктних ситуацій в УДПУ імені Павла Тичини.