Історія та археологія (Європеїстика)

Європеїстика

Спеціаліст з європеїстики – це знавець європейської історії, культури, законів, дипломатії, економіки, який допомагає суспільству краще розуміти події, які відбуваються на міжнародній арені.

Наші переваги:

Освітня програма «Історія та археологія (Європеїстика)» спрямована на розширення знань і навичок студентів з історії, міжнародних відносин, політології, філософії, соціології, іноземних мов та ін. Програма приділяє увагу дослідженню країн та народів Європи, а саме зосереджена на проблемах Західної, Північної та Центрально-Східної Європи.

Здобувачі освіти осягають ключові історичні, політичні, соціально-економічні та культурні проблеми розвитку європейського регіону, євроінтеграційні пріоритети України та глобальні проблеми світової політики. В процесі навчання студенти зможуть вивчити діяльність європейських інституцій, їх юридичні й фінансові аспекти функціонування, отримають навички з підготовки та реалізації проєктів.

Працевлаштування випускників:

Знайти роботу за фахом не складно, в основному вона представлена в широкому спектрі державних управлінських спеціальностей.

Бакалавр освітньої програми «Історія та археологія (Європеїстика)» може займати посаду історика, а також працювати в органах державної адміністрації та громадських організацій, службовцями, які займаються питаннями євроінтеграції, в позаурядових організаціях та представництвах різноманітних установ на посаді спеціаліста з євроінтеграції.