ІCТОРИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ


viber 2023 11 20 17 24 20 361 1 


Тиждень історика 2024 з посиланнями 1 1 

50

Науково-методичний семінар учителів історії Христинівського району

    1 березня 2018 року у приміщенні Христинівської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 1 ім. О.Є. Корнійчука відбувся науково-методичний семінар ,,СУЧАСНІ ПРОБЛЕМИ ІСТОРІЇ УКРАЇНИ І МЕТОДИКИ ЇЇ НАВЧАННЯ”, у якому взяли участь вчителі історії закладів загальної середньої освіти району та викладачі історичного факультету Уманського державного педагогічного університету імені Павла Григоровича Тичини.

12

З доповіддю на тему «До 125 річниці відкриття Трипільської культури і особливості її вивчення у школі» виступив Горохівський Петро Іванович, кандидат педагогічних наук, доцент, завідувач кафедри всесвітньої історії та методик навчання. У своєму виступі він розкрив феномен цієї культури, показав стан її дослідженості на території району, внесок вчених і краєзнавців у процес вивчення цієї культури, особливості її матеріальної і духовної сфери, накреслив перспективні напрямки роботи вчителів-краєзнавців, відповів на запитання присутніх.

13

З питання роботи з обдарованими дітьми виступили старший учитель, учитель історії Горохівська Ярослава Михайлівна та інші учителі історії шкіл району. В обговоренні проблем семінару взяли участь: учитель історії Шельпахівської ЗОШ І-ІІІ Страдецький Роман Вікторович, Івангородського НВК Максимчук Лариса Миколаївна, учителі Христинівської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 1 ім. О.Є. Корнійчука Вітюгова Наталія Василівна, Коваль Наталія Арсентіївна, Шукайводського НВК Белім Олена Вікторівна. Методист відділу освіти Павлишина Людмила Іванівна донесла до присутніх інформацію про сучасні вимоги у царині роботи з обдарованими дітьми. 

14

По завершенню роботи семінару всі учасники отримали сертифікати.