ІCТОРИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ


viber 2023 11 20 17 24 20 361 1 


Тиждень історика 2024 з посиланнями 1 1 

50

УЧАСТЬ У ЗИМОВІЙ ШКОЛІ МОЛОДОГО СОЦІОЛОГА В УЖГОРОДІ

   В Ужгороді вже вдруге розгорнула свою роботу Школа молодого соціолога «Різні рівні: ідентичності в полікультурному суспільстві», яку організували Соціологічна асоціація України і кафедра соціології та соціальної роботи (зав. кафедри проф. Федір Шандор) Ужгородського національного університету.
   Учасники школи, в тому числі наш співробітник лабораторії «Соціовимір» Росляк Вікторія Валеріївна, стали не лише слухачами майстер-класів, індивідуальних консультацій, роботи у творчих групах та, звісно, розважальної програми, а й успішно були включені до процесу виконання завдань Школи молодого соціолога: розробка проекту «Національна ідентичність в полікультурному суспільстві»; з’ясування маркерів і каналів, які впливають на вирішення названої проблеми.
    На засіданні круглого столу «Почути одне одного: транскордонність і нові форми соціальної ідентичності» прозвучало чимало слушних думок щодо важливості правильного ведення транскордонного співробітництва, що є сьогодні досить актуальним для України та її сусідів.

17

15

16

13

14