ІCТОРИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ


viber 2023 11 20 17 24 20 361 1 

50

Вітаємо!

    19 грудня в День святого Миколая відбулося привітання всієї дружньої родини історичного факультету з цим чудовим передноворічним святом!

12

  Члени студентського самоврядування у складі Миколая (Кавецький Владислав, 13 група), Миру (Чумак Ольга, 31 група), Щастя (Димчишин Роман, 13 група), Кохання (Бернацький Ярослав, 14 група) та Дива (Пересунько Мирослава, 34 група) організували неординарне привітання викладачів, які також перебувають в очікуванні Новорічних свят.

14

13

16

15

   Святкова делегація порадувала всіх подарунками і побажаннями, дарували янголів миру, підкови на щастя, сердечка, пророцтва на прийдешній рік та солодкий подарунок від нашого Миколая.
   На цьому святкові сюрпризи не завершилася. Нашому Миколаю потрібно було виконати ще одну важливу місію – проведення акції «Таємний Миколай». Протягом дня Миколай та його помічники виконували роль святкових листонош, приносячи подарунки і радість, як студентам історичного, так і викладачам.
  Дійство відбувалось у святковій та передноворічній атмосфері. Попри те, що всі ми далеко вже не діти, кожен з нас по дитячому вірить у Святого Миколая і сподівається знайти під подушкою цукерку!