ІCТОРИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ


viber 2023 11 20 17 24 20 361 1 

50

І Засідання Уманської регіональної організації «Асоціації українських правників»

  24 листопада в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини було проведено І Засідання Уманської регіональної організації «Асоціації українських правників».

4

   Зазначена організація є регіональним підрозділом Всеукраїнської громадської організації «Асоціація Українських Правників», яка з 1990-го року об’єднує громадян на основі спільності інтересів своїх членів з метою сприяння розбудові в Україні суверенної, незалежної, демократичної правової держави та громадянського суспільства.
  Зборами активу ініціаторів створення Уманської регіональної організації «Асоціації українських правників» (РО «АУП» у м. Умань) під головуванням доктора юридичних наук, професора, заслуженого юриста України, дійсного члена Національної академії правових наук України, народного депутата України I, II, III скликань – Василя Васильовича Костицького, було визначено організацію та засади функціонування РО «АУП» у м. Умань. Головою Уманської регіональної організації «Асоціації українських правників», відповідно до рішення зборів активу ініціаторів створення організації, став кандидат юридичних наук, доцент кафедри філософії та суспільних дисциплін УДПУ імені Павла Тичини, депутат Уманської міської ради Черкаської області – Цимбал Вадим Олександрович.

5

    Співорганізатор та почесний гість з’їзду – кандидат філософських наук, професор та заслужений працівник освіти України, декан історичного факультету УДПУ імені Павла Тичини Анатолій Олександрович Карасевич став першим, хто привітав створення організації, висловив підтримку на адресу учасників з’їзду та побажав їм натхнення і успіхів їхній діяльності.

6

   Пріоритетними завданнями діяльності Уманської регіональної організації «Асоціації українських правників» на найближчий рік є здійснення заходів щодо зміцнення експертного потенціалу РО «АУП» у м. Умань, заходів щодо розширення мережі учасників РО «АУП» у м. Умань, організація та проведення заходів право просвітницького, правовиховного, наукового та правозахисного, характеру на місцевому, державному та міжнародному рівнях.