ІCТОРИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ


viber 2023 11 20 17 24 20 361 1 


Тиждень історика 2024 з посиланнями 1 1 

50

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ НА ІСТОРИЧНОМУ ФАКУЛЬТЕТІ

    24 листопада 2017 р. в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини відбувся День відкритих дверей. Чимало учнів загальноосвітніх шкіл завітали на історичний факультет.

10

    Про історію факультету і особливості навчання гостям розповідав декан історичного факультету Анатолій Карасевич. Також під час зустрічей абітурієнти одержали вичерпну інформацію щодо правил прийому до вишу, змісту і форм підготовки фахівців, характеристики освітніх програм.

6

    Зокрема, майбутніх вступників ознайомили із правами та обов’язками абітурієнта під час проведення ДПА у формі ЗНО, регламентом роботи пункту тестування, роботою в «електронному кабінеті», системою оцінювання ЗНО. Дізналися абітурієнти і про такі важливі новації як бюджетні та небюджетні пропозиції, фіксоване державне замовлення та система широкого конкурсу.

9

8

    Після зустрічей гості мали можливість ближче познайомитися із факультетом, поспілкуватися із викладачами та студентами. Усі бажаючі відвідали екскурсії навчальними кабінетами, науково-дослідними лабораторіями, науковими та культурно-освітніми центрами, спортивним, тренажерним залами та ін. Абітурієнти змогли переконатися, наскільки потужною є матеріально-технічна база нашого закладу.

7