ІCТОРИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ


viber 2023 11 20 17 24 20 361 1 

50

ВІДБІРКОВИЙ ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКОГО СТУДЕНТСЬКОГО ТУРНІРУ З ІСТОРІЇ

  Традиційно в листопаді у стінах Київського університету імені Бориса Грінченка відбуватиметься VI Всеукраїнський студентський турнір з історії.
 
7
 

    Команда історичного факультету бере участь у турнірі від самого початку його історії: двічі історики-уманці займали ІІІ місце, двічі грали у фіналах і виборювали ІІ місце, поступаючись командам Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка та Національного університету імені Тараса Шевченка.

9
 
  6 жовтня 2017 року на історичному факультеті відбувся відбірковий «бій» між командами «Доктор МОМ» (Михайло Пуля – капітан, Олеся Караман, Максим Стангріт), «1+2» (Наталія Вершигора – капітан, Володимир Цегельнюк, Артем Лукієнко) та «Немезида» (Рябоконь Дар’я – капітан, Вероніка Бойцун, Дмитро Безверхній), який став кваліфікаційним етапом до Всеукраїнського студентського турніру з історії.
 8
 
11
 
10
 
   Враженнями про дійство поділився фіналіст конкурсу Global Teacher Prize Ukraine, вчитель історії директор Благовіщенського НВК №2 Олександр Чучаєв, який написав на своїй сторінці у FACEBOOK про студентський турнір з історії : «Вершиною емоційного сплеску стала участь у ролі журі в турнірі істориків серед студентських команд історичного факультету. Цікаві питання, змістовні доповіді, гідні опоненти... 3 години турніру пролетіли, мов мить, і я просив ще... Але сказали, наступного разу! Студенти здивували своїми уміннями виступати, вступати у дискусію та доводити власну позицію. Нова українська школо, чекай на гідних продовжувачів педагогічних традицій!»
 
 
12
 
 
 
13
 
     У запеклій інтелектуальній боротьбі перемогла «Немезида», учасники якої складуть основу команди історичного факультету. Друге й третє місця посіли відповідно – «Доктор МОМ» та «1+2». Переможців та призерів нагородив голова журі – декан історичного факультету професор Анатолій Карасевич.
 
16
 
15